DSC_4074

Shannara 2017 – 11. část

Úterý 11. Července

Hned po snídani jsme vyrazili do nedalekých Osvětiman. Získali jsme černobílý obrázek a měli najít šest kousků krvácejícího ohně. Bohužel nápovědu v podobě obrázku jsme nikdo nevyluštili a tak jsme pročesávali celý městys a postupně nacházeli jednotlivé kousky na významných místech obce.

Po obědě jsme se proměnili na Noeho a jeho skupinu, která se snaží zachránit co nejvíce párů živočišných druhů. Když jsme nějaké zvíře ulovili, mohli jsme se s ním vrátit na archu nebo lovit další. To jsme se ale vystavili nebezpečí, že nás chytí zástupce jiného klanu a pokud by měl vyšší hodnost, museli bychom mu předat všechna ulovená zvířata.

Po svačině přijeli dobrovolní hasiči ze Žeravic. Ukázali nám jednotlivé typy hasících přístrojů a následně jsme si mohli vyzkoušet jejich použití včetně hašení ohně a následně i stříkání z hasičského auta. Ten kdo po skončení byl suchý byl velmi podezřelý, že se ukázky neúčastnil.

Po večeři byl náš tábor obsazen skupinou teroristů, kteří bránili kódy ke zničení nastražených výbušnin. Nebylo radno být zasažen či polapen teroristou. Museli jsme pak poslouchat rozkazy teroristy v podobě posilovacích cviků, odříkání nesmyslné básničky, úklid tábora apod. Tuhle hru užili nejen děti, ale i vedoucí, kdy mnozí z nich svou roli brali velmi vážně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>