DSC_0267

Labyrint 2016 – 10. část

Pondělí 11.7. – den desátý

Budíček a rozcvička jak na vojně patří k sobě tak, jako žloutek a bílek (nic proti Štěpovi ;)). Hned po ranních povinnostech jsme vyrazili do lesa vyrobit si své „nádobíčko“ na první hru druhého týdne. Byla to golfová hole. Následně všechny družiny vyrazili na lesní hřiště, kde je čekalo 8 jamek. Jen ty greeny mohly být střiženy více na krátko.

Po obědě, jsme za pomocí nápověď vyluštili šifru a začali vyrábět vlajky, transparenty a skládat pokřiky na skandování na turnaj týmů ve fotbálku.

Po svačině jsme se stali lovci africké zvěře, kdy skupiny museli nejprve ulovit vedoucí družin a teprve potom mohli lovit vzácná zvířata aneb vedoucí.

Před večeří jsme vytáhli bílá trika a připravili si je na batikování. To za nás naštěstí udělala Anička a tak jsme se mohli nachystat na večerní diskotéku.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>