DSC_0240

Labyrint 2016 – 14. část

Pátek 15.7. – den čtrnáctý

Dnes nás čekalo finále celotáborové hry. Proběhnout bludištěm a najít tak cestu ven. Na začátek jsme dostali opravdové bludiště, ze kterého jsme vyčetli první informace co dál. Získali jsme od hlavního vedoucího seznam míst, na kterých najdeme zašifrované zprávy. Hned jak jsme je měli, museli jsme je vyluštit a poskládat je do správného pořadí. Tím jsme získali číselný kód. Následně jsme museli v časovém limitu projít azimutovou trasu a když jsme na jejím konci byli včas, uslyšeli jsme telefonní vyzvání. Po přijmutí hovoru jsme měli nahlásit kód a barvu družiny. Ten kdo to všechno zvládl nejrychleji, stal se vítězem poslední etapy, která byla bodována dvojnásobně.

Odpoledne proběhlo vyhlášení výsledků a každá družina obdržela plný pytel odměn. Stejně tak byli odměněni nejlepší v úklidu stanů a nejlepší družina za pomoc v kuchyni.

Pak už jen následovala příprava táboráku, který byl opět po roce vyšší než hlavní vedoucí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>