Den sedmý – 6. července

Den začal jako každý jiný, ale nakonec byl plný zajímavého programu.

Převážení družiny pomocí vorů, které představovali dva nejmenší členové družiny. Hledání čísel od 1 do 50 štafetově. A to bylo z normálu všechno skoro všechno.

Přijela k nám totiž záchranka. Tábor byl rozdělen na tři části a každá nejprve absolvovala trošku teorie první pomoci, ale především jsme si hned vše vyzkoušeli. A ve druhé části Kika měla otevřenou zlomeninu holenní kosti a dokonce ji z ní stříkala krev. Na první pohled skutečné zranění, naštěstí už na ten druhý, kdy se Kika smála, bylo jasné, že je to jen velmi dobře maskovaná rána.

Sotva jsme skončili před svačinou, už se v jídelně chystalo vystoupení věhlasného kouzelníka Šmeliho, který z ničeho vytahoval hrdličky, králíka a z bezedné krabice několik budíků, šátků a spoustu dalších věcí, které tam rozhodně vidět nebyly. Drobná kouzla s kartami, šátky míčky. Rozhodně to stálo za to.

Po večeři ještě zbyl čas na hledání hada a probíhání do tábora pod palbou papkoulí.

Večer jsme obdrželi papír a barvičky jen ty, které byly na ostrově, co jsme předcházející den získali. A měli jsme namalovat krajinu, kterou asi Vláďa a Vincek uviděli, když poprvé náhledy do Země nikoho.

 

Speciální poděkování patří Městu Bučovice, které nám přispělo částkou 15.000Kč na zdravotníky. Děkujeme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>