DSC_2094

Shannara 2017 – 4. část

Úterý 4. července

Celé dopoledne vyplnily úkoly s ohněm. Mezi stálice patřilo přepalováí provázků, přenášení ohně, zapálení ohně na vzdálenost 1,5m a další.

Po poledním klidu nás čekala další etapa. Tentokrát Druid hledal Wila. Měli jsme po lese sbírat papírky se jmény.  Papírků jsme našli opravdu mraky, ale jaké bylo překvapení, že na nich nebylo nic napsáno. Po chvíli však i tahle kulišárna vedoucích byla odhalena.

Následovala budovatelská hra, kdy jsme se snažili vystavět nejhodnotnější vesnici, z určitého počtu surovin a nářádí. Kdo měl suroviny na nejhodnotnější budovy, tak vyhrál.

Největší zážitek nás ale čekal teprve po večeři. Naším úkolem bylo dostat se přes démony do tábora. Bohužel při prvním kole jedna část proběhla přes vosí hnízdo a hned se objevil vážnější soupeř než nějaký démon. Sedm dobrodruhů schytalo od jednoho až po 6 žihadel. Děkujeme tímto naší zdravušce Majce a jejím pomocnicím, které se dětem věnovali s velikou péčí.

Pak už jen hupky dupky vyčurat, vyčistit zoubky (alespoň polovina) a hajdy na kutě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>